Terug naar blog overzicht

Het verschil tussen een B2B Massage en een Sensuele massage

Er zijn verschillende soorten massages die mensen kunnen ervaren om te ontspannen, stress te verminderen en zich beter in hun vel te voelen. Twee populaire vormen van massages die vaak worden besproken zijn de body to body massage en de sensuele massage.

 

Een body to body massage is een intense vorm van massage waarbij de dames hun eigen lichaam gebruiken om druk uit te oefenen op het lichaam van jou. Deze vorm van massage wordt vaak als erotisch ervaren omdat er direct huid-op-huidcontact plaatsvindt. Het doel van een body to body massage is om het hele lichaam te stimuleren en spanning in spieren los te laten.

 

Bij een body to body massage wordt er gebruik gemaakt van speciale oliën om het contact tussen de twee lichamen soepeler te maken. De dame zal vaak met behulp van hun handen, armen, borst of billen over het lichaam glijden. Het kan een zeer sensuele ervaring zijn waarbij alle zintuigen geprikkeld worden.

 

Een sensuele massage daarentegen is een vorm van massage die meer gericht is op het stimuleren van de zintuigen en het creëren van een intieme sfeer. Bij een sensuele massage wordt gebruik gemaakt van langzame, sensuele aanrakingen om ontspanning en plezier te bevorderen. Het doel is om de ontvanger in een staat van totale ontspanning en genot te brengen.

 

Bij een sensuele massage wordt er vaak gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals veerlichte aanrakingen, strelingen en het gebruik van warme oliën.

 

Het kiezen tussen een body to body massage of een sensuele massage hangt af van persoonlijke voorkeur en comfortniveau. Beide massages kunnen zeer ontspannend, plezierig en stressverlagend zijn.

 

Een body to body massage en een sensuele massage zijn beide vormen van massages die gericht zijn op ontspanning en het bevorderen van plezier.