Terug naar blog overzicht

Ervaar Opwinding en Ontspanning bij onze Erotische Massages

Kom je langs voor een erotische massage? We hebben elke dag meer dan 10 dames die je kunnen helpen ontspannen en van de stress af te komen.

Een erotische massage is goed voor je lichaam en het zorgt voor een intieme sfeer. Als een van onze dames je masseert, voelt het alsof je zweeft. Ze helpt je om al je zorgen los te laten en gewoon te genieten van het moment.
 

De ervaring

Bij Multimassage behandelen we onze klanten als koning. Je komt binnen en wordt door de gastvrouw naar de Thaise of Europese kant gewezen, waar je een dame naar keuze kunt kiezen. Nadat je een dame hebt gekozen, gaat ze met je mee naar de kamer en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. 

Dan begint ze met masseren, met olie en haar lichaam. Het is een opwindende ervaring. Ze streelt je op plaatsen die jou helemaal in extase weten te brengen. Haar lichaam glijdt over het jouwe en ze gaat met haar handen op verkenningstocht langs je erogene zones. Ze voelt jou steeds harder worden terwijl zij met haar mooie borsten over jouw lichaam beweegt. Ze geniet ervan als jij op je geilst bent. Ze pakt je harde paal vast en stopt deze in haar mondje. Wil je weten hoe dit afloopt lieverd? Kom dan snel bij ons langs lieverd en ervaar het zelf…

Bel naar de salon voor een afspraak met een prachtige dame naar keuze, of kom gewoon langs en kies een sexy dame uit.

Tot snel schat