Terug naar blog overzicht

Kom genieten van een heerlijke erotische massage!

Een erotische massage 

Kom je langs om te genieten van een erotische massage? Wij hebben dagelijks meer dan 10 dames in huis die u kunnen ontzorgen van alle stress die u ervaart. 

Een erotische massage is goed voor het lichaam en voor de intimiteit. Als een van onze dames je masseert, voelt het net alsof je op wolkjes ligt. De dame zal je helpen om alles even los te laten en vervolgens te genieten van een erotisch avontuur. 

Bij Multimassage is de klant koning, je komt binnen. De gastvrouw zal je wijzen naar de thaise of de europese kant. Hier kan jij de dame naar keuze kiezen. Zodra je een dame hebt gekozen voor een massage, zal zij met je mee lopen naar de kamer en je op je gemak stellen. Ze zal je gaan masseren. Ze giet olie over je lichaam heen en zal je gaan masseren met haar lichaam. Je voelt haar borsten over je heen glijden terwijl ze je aan het masseren is. Hier wordt je opgewonden van. 

De dame ziet dat je hier opgewonden van raakt en geniet hiervan. Ze raakt zelf ook opgewonden en begint langzaam aan naar beneden te glijden en daar pakt ze jou harde paal vast. 

Ervaar zelf hoe het is om een erotische massage te krijgen van een van onze dames! 

Bel de salon voor een afspraak met een dame naar keuze, of kom gezellig langs en kies de dame ter plekke uit. 

Tot snel! 

X Multimassage